Fysiotherapie Sportplaza heeft als motto ‘Elke beweging telt!’. Daarmee doelen we op een snel herstel, zodat u snel weer uw bewegingsactiviteiten kunt hervatten. Onder bewegingsactiviteiten verstaan we natuurlijk sporten, maar ook wandelen, fietsen, tuinieren en traplopen. Ieder op zijn eigen niveau.

Fysiotherapie voor iedereen

Fysiotherapie Sportplaza is voor iedereen toegankelijk. Met of zonder verwijzing van een arts of specialist. Sinds 2006 is het mogelijk om via DTF (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) zonder verwijzing naar een fysiotherapeut te gaan.
We werken samen met plaatselijke huisartsen en omliggende ziekenhuizen. Daarmee garanderen we dat uw behandeling aansluit bij het behandelplan van andere zorgverleners.

Over de praktijk

Fysiotherapie Sportplaza is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. De praktijk is gevestigd in hetzelfde gebouw als een fitnesscentrum. Daardoor beschikken we naast de fysiotherapie ruimte over alle fitnessapparatuur, wat meer mogelijkheden biedt voor uw herstel.
Bij Fysiotherapie Sportplaza wordt u gegarandeerd binnen 24 uur behandeld.

fysiotherapie Hendrik-Ido-Ambacht

Medewerkers

Noortje Thijssen
Mijn naam is Noortje Thijssen, algemeen fysiotherapeut en tevens praktijkeigenaresse van Fysiotherapie Sportplaza. Na mijn opleiding heb ik eerst bij een andere fysiotherapiepraktijk gewerkt. Daar groeide bij mij de interesse om zelf een praktijk te openen, met Fysiotherapie Sportplaza als resultaat.
Mijn visie binnen de fysiotherapie (en ook privé) omvat eigenlijk alles wat met gezondheid te maken heeft. Het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) heeft als motto ‘Leven is bewegen’. Daar sluit ik me volledig bij aan. Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen zijn/haar mogelijkheden optimaal kan bewegen, vandaar mijn motto: ‘Elke beweging telt!’. Dus wanneer er klachten zijn die uw mogelijkheden tot beweging beperken, wil ik u daar graag van af helpen.

Samenwerking met fitnesscentrum Sportplaza

We werken ook samen met het fitnesscentrum Sportplaza. Dit is gevestigd in hetzelfde gebouw als Fysiotherapie Sportplaza. Deze samenwerking resulteert in een korter lijntje tussen zelfstandig sporten en indien nodig fysiotherapeutische behandelingen.
Zo kunnen leden van Sportplaza altijd bij ons terecht indien zij lichamelijke klachten ervaren, voor een gratis medische check-up van 15 minuten. Aan de hand daarvan adviseren wij de fitnessinstructeurs van Sportplaza om het trainingsschema aan te passen. Als na de check-up blijkt dat fysiotherapeutische interventies nodig zijn, bekijken we wat de beste opties zijn om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen sporten.